Laadpalen

Zoek je een laadpaal voor thuis of werk?

Met een van onze Alfen laadpalen heb je thuis en/of op het werk altijd een betrouwbare en efficiënte laadmogelijkheid. Deze laadpalen zijn ontworpen om maximale oplaadsnelheden te halen terwijl de lokale netaansluiting gewaarborgd blijft. Het mooie aan deze oplaadpalen is ook dat ze integreerbaar zijn met hernieuwbare energiebronnen en bijpassende slimme producten.

Omdat het laadstation is gemaakt met een compacte polycarbonaat behuizing heeft het niet alleen een minimalistisch design, maar is het ook nog eens lichtgewicht en duurzaam. Alle producten van Alfen zijn geproduceerd in Nederland en bestaan alleen uit A-kwaliteit componenten waardoor het laadstation robuust, veilig en betrouwbaar is. Het laadstation kan aan de wand gemonteerd worden of vrijstaand zijn in combinatie met een montagepaal.

Ook bieden we nog het optionele onderhoudsabonnement. Hieronder vallen eventuele kosten voor de telefonische helpdesk, voorrijkosten, arbeidsloon en materialen.

Tip: combineer jouw laadpaal met zonnepanelen! Hiermee wek je niet alleen je eigen stroom op maar kun je hiermee meteen jou auto opladen. Dit gaat je geld besparen in de toekomst.

Voor vragen of advies neem contact op via:

Email: info@2b-green.nl

Telefoon: 0492 831 659