Onze missie

2B Green zet zich in voor een duurzamere samenleving en het milieu. Samen met onze klanten, ambassadeurs en partners is onze missie een betere wereld achterlaten voor de nieuwe generatie!

Ons doel is om bedrijven en particulieren te helpen hun pand of huis te verduurzamen. Daarnaast willen we impact creëren door duurzaam te ondernemen. Ondernemen vanuit het hart en niet voor de portemonnee van de aandeelhouders.

Vandaar dat wij samenwerkingen zijn aangegaan met het Beginstation, om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen, en met Trees for All, die bij iedere laadpaal of groendak een boom plant. Wij willen voor 2030 100.000 bomen hebben geplant! Doe je mee aan onze missie?

Wij werken samen met

Trees for All

Om ook een bijdrage te leveren aan een beter milieu werkt 2B Green samen met de stichting Trees for All. Trees for All is opgericht in 1999 en is de meest ervaren aanbieder van CO2 compensatie in Nederland. Bij ieder oplaadpunt en groendak dat wordt verkocht, planten zij nieuwe bomen. Hiermee zal iedere klant direct een bijdrage leveren aan een groenere samenleving.

www.treesforall.nl

Het Beginstation

Samen met het Beginstation, een stichting die kennis en ideeën samenbrengt om een bijdrage te leveren aan de circulaire economie, willen we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt nieuwe kansen geven. Deze talenten helpen ons om het platform van 2B Green op te zetten en te onderhouden.

www.beginstation.nl

Wil jij ook het verschil maken? Word ambassadeur!

Reinier van den Berg

De coronacrisis leert ons, dat we met draagvlak een crisis uitstekend bij de wortels kunnen aanpakken. Zeker in het voorjaar gingen de alarmerende cijfers van sterfgevallen, bezette ziekenhuisbedden en besmettingen sneller dan gedacht naar beneden, nadat verregaande maatregelen waren opgelegd. Het virus is de grote maar onzichtbare vijand die verslagen moet worden. Dat kost veel, maar niets doen was simpelweg geen optie.

Serge Kornuyt

Wie is er nu niet tegen verspillen? Het basisprincipe van een circulaire economie is kringlopen sluiten en minimaal grondstoffen verbruiken. Iets wat we nu nog te veel doen met brandstoffen in bv auto’s en deze volledig verbranden. Verbranden is het laatste wat we mogen doen in onze samenleving maar toch lijkt dit vandaag de dag nog te vaak de enige oplossing. Grondstoffen worden schaars en staan niet ons oneindig ter beschikking. We verbruiken nu wereldwijd al jaarlijks bijna 2 maal zo veel grondstoffen als de aarde ons ter beschikking stelt. Zouden alle wereldburgers leven zoals wij Nederlanders dat doen dan hebben we 2,9 aardes per jaar nodig.

Eduard de Bruijn

Eduard de Bruijn – De Bruijn Automotive, de Veluwse expert voor uw mobiliteit!

Gevestigd op de Veluwe, werkt Eduard met name voor bedrijven die uit Gelderland, Overijssel en de Flevopolder afkomstig zijn. Ook voor particulieren mag hij graag en tot tevredenheid bemiddelen bij aankoop en/of verkoop van hun auto’s. Hij snapt de mentaliteit en motivatie; doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg.

Onze partners

Autobedrijf van Dijk
Autoservice van Tongerlo
De Bruijn Automotive
Mijn groene woning
Mr Wheelson
Sempergreen
Wilma Kaptein
Withoos Risicomanagement