Wil jij ook het verschil maken? Word ambassadeur!

Reinier van den Berg

De coronacrisis leert ons, dat we met draagvlak een crisis uitstekend bij de wortels kunnen aanpakken. Zeker in het voorjaar gingen de alarmerende cijfers van sterfgevallen, bezette ziekenhuisbedden en besmettingen sneller dan gedacht naar beneden, nadat verregaande maatregelen waren opgelegd. Het virus is de grote maar onzichtbare vijand die verslagen moet worden. Dat kost veel, maar niets doen was simpelweg geen optie.

Serge Kornuyt

Wie is er nu niet tegen verspillen? Het basisprincipe van een circulaire economie is kringlopen sluiten en minimaal grondstoffen verbruiken. Iets wat we nu nog te veel doen met brandstoffen in bv auto’s en deze volledig verbranden. Verbranden is het laatste wat we mogen doen in onze samenleving maar toch lijkt dit vandaag de dag nog te vaak de enige oplossing. Grondstoffen worden schaars en staan niet ons oneindig ter beschikking. We verbruiken nu wereldwijd al jaarlijks bijna 2 maal zo veel grondstoffen als de aarde ons ter beschikking stelt. Zouden alle wereldburgers leven zoals wij Nederlanders dat doen dan hebben we 2,9 aardes per jaar nodig.

Eduard de Bruijn

Eduard de Bruijn – De Bruijn Automotive, de Veluwse expert voor uw mobiliteit!

Gevestigd op de Veluwe, werkt Eduard met name voor bedrijven die uit Gelderland, Overijssel en de Flevopolder afkomstig zijn. Ook voor particulieren mag hij graag en tot tevredenheid bemiddelen bij aankoop en/of verkoop van hun auto’s. Hij snapt de mentaliteit en motivatie; doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg.